Welkom in mijn wondere wereld van fotografie!

fine art portret van natuurlijk licht fotograaf willie kers

De wereld is mijn canvas,

het licht mijn palet.

En mijn camera de kwast!

Ik ben Willie Kers, In de eerste plaats moeder van een stel prachtige kinderen. Daarnaast ben ik Natuurlijk licht fotograaf & coach met een enorme fascinatie voor prachtig licht. Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. Sinds ik volwassen ben, is die "obsessie" alleen maar groter geworden.

Schilderen en tekenen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast een goede vervanger. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie. Als een mooie plek waar alles kan. Zolang je maar durft te dromen. Vol met prachtige kleuren, heel mooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

MEMBER OF:

FEATURED BY:

Geluk vind ik in de alledaagse dingen. Maar oprecht gelukkig word ik van een prachtige zonsondergang en magisch licht! Als ik dan door mijn zoeker kijkt, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Licht intrigeert mij enorm. Het is zo bijzonder om te zien hoe licht zich gedraagt. Om er zeker van te zijn dat ik het aanwezige licht volledig onder controle heb als ik fotografeer, ben ik het wetenschappelijk gaan benaderen. Want alleen dan weet ik zeker dat ik het natuurlijke licht volledig naar mijn hand kan zetten. Zonder hocus pocus.. Alleen de magie van het prachtige licht.

Al meer dan 15 jaar deel ik deze passie als fotograaf & coach graag en vol overgave met anderen! Samen ontdekken, creëren, leren & inspireren! Want er is zoveel moois te zien, te beleven, te ontdekken, te leren én te fotograferen. En zeg nu zelf, het is toch veel leuker om samen op een fotografisch avontuur te gaan in plaats van alleen?

Canon Fine art portrait of a little girl in a pink dress holding a pink balloon and standing between doves at pietermaai in Curacao by Dutch photographer Willie Kers

Wil je jouw fotografische skills naar een hoger niveau tillen?

Dan help ik je daar graag bij d.m.v een uitdagende fotografieworkshop, coaching of online training.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Kijk dan naar mijn aanbod. Ik weet zeker dat er iets tussenstaat wat jouw helpt in je fotografische reis.

NAAR HET AANBOD

CONNECT

CREATE

OR

Canon 5D mark III fine art portret van een meisje op curacao dat de duiven in Pietermaai voert door Willie Kers

Fine art child portrait of a little pirate boy sailing in the desert by dutch natural light photographer Willie Kers

FINE ART FOTOSHOOTS

Jouw avontuur als kunst aan je muur

CONTACT FORMULIER

FINE ART FOTOSHOOTS

Wil je graag exclusieve Fine Art foto's van jezelf of je kind(eren)? Of heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op.

MEER WETEN?

KUNST AAN JE MUUR

Stuur mij een berichtje

Fotosessies voor jezelf of je kind

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

fine art portrait maternity natural light image of a young woman standing in a magical autumn forest by Willie Kers
Canon EOS R Fine art portrait of a little young curly red head girl with flowers in her hand standing in a blue wedding dress like Rembrandt by Willie Kers
golden sony A7RIII lensbaby sunset image of a seagul flying towards the horizon of Scheveningen Beach by Willie Kers

Naar buiten

Naar binnen

Op reis

error: Oops, this content is protected and belongs to Willie Kers. I am sure you can find enough inspiration else where !!