Welkom in mijn wondere wereld als fine art fotograaf

Een Portret van fotograaf Willie Kers met een Fujifilm camera

De wereld is mijn canvas,

het licht mijn palet.

En mijn camera de kwast!

Ik ben Willie Kers, een trotse moeder van een stel prachtige kinderen. Daarnaast ben ik Natuurlijk licht fotograaf & coach met een enorme fascinatie voor prachtig licht en onze "Meester schilders." Als kind kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. Sinds ik volwassen ben, is die "obsessie" alleen maar groter geworden.

Schilderen en tekenen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast een goede vervanger. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie. Als een mooie plek waar alles kan. Zolang je maar durft te dromen. Vol met prachtige kleuren, heel mooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

MEMBER OF:

FEATURED BY:

Geluk vind ik in de alledaagse dingen. Maar oprecht gelukkig word ik van een prachtige zonsondergang en magisch licht! Als ik dan door mijn zoeker kijkt, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Licht intrigeert mij enorm. Het is zo bijzonder om te zien hoe het zich gedraagt. Om er zeker van te zijn dat ik het aanwezige licht volledig onder controle heb als ik fotografeer, ben ik het wetenschappelijk gaan benaderen. Want alleen dan weet ik zeker dat ik het natuurlijke licht volledig naar mijn hand kan zetten. Zonder hocus pocus.. Alleen de magie van het moment.

Al meer dan 15 jaar deel ik deze passie als Fine Art fotograaf & mentor vol overgave met anderen! Samen herinneringen maken en op avontuur gaan! Dat is wat ik het liefste doe en vastleg op beeld. Want er is zoveel moois te zien, te beleven, te ontdekken, te leren én te fotograferen. Zulke momenten verdienen gewoon een prachtige plek aan de muur.

Canon Fine art portrait of a little girl in a pink dress holding a pink balloon and standing between doves at pietermaai in Curacao by Dutch photographer Willie Kers

Wil je alles leren over Fotograferen met Natuurlijk licht?

Of wil jij jezelf verder als Fine Art fotograaf? Dan help ik je daar graag bij d.m.v een uitdagende workshop fotografie of mentoring.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Kijk dan even bij mijn aanbod. Ik weet zeker dat er iets tussenstaat waarmee ik jou kan helpen in je fotografische reis.

NAAR HET AANBOD

FINE ART FOTOSHOOTS

Graag neem ik je mee om jullie avontuur op een onvergetelijke manier vast te leggen.

Fine-Art fotografie gaat namelijk verder dan het letterlijk vastleggen van de realiteit. Fine Art heeft een kunstzinnige- en artistieke insteek waarbij ik mijn visie en creativiteit gebruik om een magisch beeld te maken. Een tijdloos kunstwerk voor aan de muur waarin jij of je kind zelf de hoofdrol speelt.

Canon 5D mark III fine art portret van een meisje op curacao dat de duiven in Pietermaai voert door Willie Kers

Canon portret van een baby in een herfstbos door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers

FINE ART FOTOSHOOTS

CONTACT FORMULIER

MEER WETEN?

KUNST AAN JE MUUR

Stuur mij een berichtje

Fotosessies voor jezelf of je kind

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

fine art portrait maternity natural light image of a young woman standing in a magical autumn forest by Willie Kers
Canon EOS R Fine art portrait of a little young curly red head girl with flowers in her hand standing in a blue wedding dress like Rembrandt by Willie Kers
golden sony A7RIII lensbaby sunset image of a seagul flying towards the horizon of Scheveningen Beach by Willie Kers

Naar buiten

Naar binnen

Op reis

error: Oops, this content is protected and belongs to Willie Kers. I am sure you can find enough inspiration else where !!