Fine Art

Stads-, strand- en natuurgezichten

Tijdens mijn reizen fotografeer ik met mijn analoge lenzen elk gebied of stad  zoals ik deze ervaar en zie. In dit portfolio kom je o.a. foto’s tegen uit Valencia, Mallorca, London, Parijs, Venetië, Willemstad, Lissabon maar ook steden, natuur en stranden uit ons eigen prachtige Nederland.

Lijkt het je wat om een van deze foto’s als kunst aan je muur te hebben? Of misschien één van mijn bloemstillevens uit mijn portfolio “Naar binnen”? Neem dan even een kijkje in mijn WEBSHOP. Hier vind je een collectie van mijn favoriete reis- en natuurfoto’s. Klaar om als prachtige Fine Art afdruk bij jouw thuis afgeleverd te worden als pronkstuk voor aan jouw muur of op kantoor!

error: Oops, this content is protected and belongs to Willie Kers. I am sure you can find enough inspiration else where !!