Werk aan je muur

Voorbeeld foto van een werk aan de muur door fotograaf willie kers uit Apeldoorn

Om het gevoel en de emotie vast te kunnen leggen van wie- of wat ik fotografeer, maak ik gebruik van creatieve en analoge lenzen. Hierdoor komt mijn voorliefde voor het Impressionisme en de Oude Meesters nog meer tot uiting. Maar dan met de camera als kwast, het prachtige licht- en kleuren als palet en de wereld als mijn canvas. Wil je andere kijk op onze wondere wereld aan jouw muur? In de webshop vind je een selectie van mijn favoriete foto's.

Hoe komt het werk aan je muur?

Badkamer interieur met een foto van mensen op het strand door fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn Wall Art

Bestellen gaat heel eenvoudig. Klik hieronder op een foto die jou aanspreekt. Vervolgens bepaal je het formaat en materiaal. Je kunt ook meteen via een handige tool bekijken hoe het kunstwerk er bij jouw uitziet.

Als je tevreden bent met jouw keuze kun je gaan bestellen. Via Werk aan de Muur wordt jouw bestelling in behandeling genomen en met de grootste zorg en op hoogwaardig materiaal verwerkt. Binnen een week wordt jouw Fine Art afdruk afgeleverd als kunst voor aan je muur.

Mocht je in mijn portfolio een afbeelding vinden die niet online aangeboden wordt? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

De Collectie

Societysixlogo
werkaandemuurlogo

Worldwide shipment

Europe

error: Oops, this content is protected and belongs to Willie Kers. I am sure you can find enough inspiration else where !!