Fine Art Fotoshoots

Canon fine art halloween portrait of 4 siblings in an autumn forest holding pumpkins by Willie Kers Photography

THE BEST THINGS ABOUT MEMORIES IS MAKING THEM

GA JE MEE OP AVONTUUR?

Een avontuurlijke dromer, dat ben ik. Mijn grote helden zijn Peter Pan en Winnie the Pooh! Zij hebben namelijk "Neverland" en het "Honderd bunderbos." De plekken waar er altijd iets te beleven valt en waar de magie tot leven komt.

Ik heb mijn eigen "Woud van avonturen." Dit is onze mooie wereld zoals ik die zie. Als een grote speelplaats met het mooiste licht. Een plek waar alles mogelijk is en je dromen uitkomen. En de dromen in dit sprookjesachtige bos leg ik graag vast met mijn camera.

And above all

Watch with glittering eyes the whole world around you

because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places.

Those who don't believe in magic will never find it

- Roald Dahl -

Canon golden hour portrait of a mesmerized little girl in a pink dress watching a beautiful sunset at Pietermaai Beach Curacao by Willie Kers

“If I had a single flower for every time I think about you, I could walk forever in my garden.”

JOUW AVONTUUR ALS KUNST AAN DE MUUR

Warme kleuren, dagdromen, de natuur en het prachtige magische licht van de zonsondergang. Dit is mijn favoriete moment van de dag om te fotograferen. Met de Hoge Veluwe als mijn achtertuin, zijn er talloze avonturen te beleven. En hier komt de magie tot leven! De magie van de liefde voor het leven. En hier leg ik met mijn camera jouw avontuur vast. Als kunst voor aan je muur. Een tijdloze herinnering waar je jaren later met veel plezier naar terugkijkt.

Canon fine art portret van een jongetje verkleed als indiaan zittend naast een ezel in de wei tijdens zonsondergang door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

YOU AND I

WILL START A BEAUTIFUL JOURNEY

Wil je ook graag exclusieve Fine Art foto's van je kinderen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over mijn werkwijze.

*Elke fotoshoot is inclusief 5 digitale HR-bestanden én een prachtige Fine Art afdruk in 30x40/45cm.

CONTACT

Bekijk mijn portfolio

golden sony A7RIII lensbaby sunset image of a seagul flying towards the horizon of Scheveningen Beach by Willie Kers

Stilleven van een gieter met tulpen en eieren voor Pasen door Willie kers fotografie

Canon EOS R6 fine art portrait of a young little girl in an apple orchard picking flowers by dutch natural light photographer Willie Kers

Op reis

naar binnen

Naar buiten

Elke fotosessie is maatwerk en kost tijd om tot in de puntjes voor te bereiden. Hierdoor is mijn agenda snel vol. Daarom kan het soms even duren voordat we samen op pad gaan om samen jouw verhaal op beeld vast te leggen. 

error: Oops, this content is protected and belongs to Willie Kers. I am sure you can find enough inspiration else where !!